Krachtige Mantra Meditatie voor bescherming en connectie met je hart!

 

Mantra die gebruikt wordt is de Mangala Charn Mantra :

Aad Guray Nameh

Jugaad Guray Nameh

Sat Guray Nameh

Siri Gurudev Nameh

Kijk op SPOTIFY in de lijst YOGA VIAPURA MANTRA BOOST voor een leuke versie van deze mantra , om je te begeleiden tijdens deze meditatie.

Over Instructeur

Ellen Van Renterghem

Yoga en meditatie zijn eenvoudige maar zeer krachtige tools om vitaal en gezond te blijven in lichaam en geest. Integreer deze technieken dagelijks in je leven , ook al is het maar 5 minuten! Je zal snel merken hoe je mentaal , emotioneel, fysiek en ook spiritueel steviger in het leven staat.

Yoga en meditatie zijn de perfecte ingrediënten om afstand te nemen van het drukke leven. Ze laten je stilstaan bij datgene wat je nodig heb om gelukkig te zijn en je goed te voelen. Het is als kijken naar een schilderij vanop afstand en hier een daar een likje verf toevoegen of wegnemen.

Mijn eigen yogabeoefening en die van mijn leerlingen overtuigen me dagelijks van de zichtbare resultaten op het vlak van fysieke en psychische gezondheid.

Een ademtechniek , een meditatie , een yoga houding , een mantra , een flow van bewegingen … lang of kort , allemaal enorm krachtig.

Duik in dit aanbod!
Ervaar de helende en balancerende kracht van elke les , elke oefening. En blijf veerkrachtig staan in de uitdagingen en avonturen van het leven!’

5 Lessen

Niet ingeschreven

Les Includes

  • 1 Les