SAT ‘NAM’ KRIYA

 ‘tegen stress , zorgen en gepieker’

(slechts 3min. in de ochtend)

 

Geeft goede doorstroming van energie en bloed aan alle organen. Top oefening voor hart, longen en spijsverteringsstelsel.

 

Doe deze oefening elke ochtend op nuchtere maag, minstens 3 minuutjes, daarna 3 minuutjes rust.  Je kan opbouwen tot een cyslus van 15 min Sat Nam en 15 min. rust.

(Doe deze oefening niet wanneer je zwanger bent of 1e 3 dagen van maandstonden)

Ga op je hielen zitten.

Indien je last hebt van je knieën , plaats een deken tussen de kuiten en bovenbenen of ga op een kussen zitten.

Hou de armen gestrekt omhoog , duw de armen tegen de oren , hou de wijsvinger samen en verstrengel de rest van de vingers.

 

Chant de mantra SAT NAM.

Op SAT trek je krachtig je navel in.

Op NAM laat je de buik en navel is.

 

Bouw het tempo op tot 8 SAT NAM’s  per 10 seconden.

 

Oefen minstens 1 week en voel het verschil!

Happy Healthy Day!!

Ellen

Inhoud van deze Les

Over de lesgever

Ellen Van Renterghem

Yoga en meditatie zijn eenvoudige maar zeer krachtige tools om vitaal en gezond te blijven in lichaam en geest. Integreer deze technieken dagelijks in je leven , ook al is het maar 5 minuten! Je zal snel merken hoe je mentaal , emotioneel, fysiek en ook spiritueel steviger in het leven staat.

Yoga en meditatie zijn de perfecte ingrediënten om afstand te nemen van het drukke leven. Ze laten je stilstaan bij datgene wat je nodig heb om gelukkig te zijn en je goed te voelen. Het is als kijken naar een schilderij vanop afstand en hier een daar een likje verf toevoegen of wegnemen.

Mijn eigen yogabeoefening en die van mijn leerlingen overtuigen me dagelijks van de zichtbare resultaten op het vlak van fysieke en psychische gezondheid.

Een ademtechniek , een meditatie , een yoga houding , een mantra , een flow van bewegingen … lang of kort , allemaal enorm krachtig.

Duik in dit aanbod!
Ervaar de helende en balancerende kracht van elke les , elke oefening. En blijf veerkrachtig staan in de uitdagingen en avonturen van het leven!’

5 Lessen

nog niet aangekocht

Les bestaat uit

  • 1 Les