Deze meditatie kan je doen wanneer heftige emoties zoals frustratie , boosheid , angst , verdriet … de bovenhand nemen.

De ademtechniek ‘Sithali Ademhaling is zeer verkoelend en kalmerend, brengt innerlijke rust en balans.

De fysieke houding van de armen en de mudra (prana mudra) stimuleren het openen van de hart regio.  Het maakt spanning , stress, emoties, zorgen, gejaagdheid los.  Dus het kan best een intense DETOX techniek zijn van emoties zoals verdrietig hartpijn , boosheid en woede.  Durf dit ook helemaal toe te laten.  Emoties los laten , geeft healing en balans aan ons fysiek en mentaal lichaam!

Neem naderhand even de tijd om na te voelen , dat kan liggend of in een zit houding of tijdens een rustige wandeling in de natuur.

Over Instructeur

Ellen Van Renterghem

Yoga en meditatie zijn eenvoudige maar zeer krachtige tools om vitaal en gezond te blijven in lichaam en geest. Integreer deze technieken dagelijks in je leven , ook al is het maar 5 minuten! Je zal snel merken hoe je mentaal , emotioneel, fysiek en ook spiritueel steviger in het leven staat.

Yoga en meditatie zijn de perfecte ingrediënten om afstand te nemen van het drukke leven. Ze laten je stilstaan bij datgene wat je nodig heb om gelukkig te zijn en je goed te voelen. Het is als kijken naar een schilderij vanop afstand en hier een daar een likje verf toevoegen of wegnemen.

Mijn eigen yogabeoefening en die van mijn leerlingen overtuigen me dagelijks van de zichtbare resultaten op het vlak van fysieke en psychische gezondheid.

Een ademtechniek , een meditatie , een yoga houding , een mantra , een flow van bewegingen … lang of kort , allemaal enorm krachtig.

Duik in dit aanbod!
Ervaar de helende en balancerende kracht van elke les , elke oefening. En blijf veerkrachtig staan in de uitdagingen en avonturen van het leven!’

5 Lessen

Niet ingeschreven

Les Includes

  • 1 Les